Leningen vergelijken

Natuurlijk moet u leningen gaan vergelijken en niet zomaar de eerste de beste lening gaan afsluiten. De kans dat u hiermee een foute keuze maakt is dan ruim aanwezig. Het vergelijken van leningen doet u uiteraard aan de hand van de rentevoet. Zoals gezegd is een lage rentevoet niet het enige waar u op moet letten, maar het geeft wel een prima indicatie van het feit of het een goedkope of een dure lening gaat worden.

Vergelijken en simuleren

U ziet op onze hoofdpagina dat we een aantal kredietverstrekkers voor u hebben geselecteerd. Daar hebben we de rentevoet bij gezet. Let wel dat het om de minimale rentevoet gaat en dat de rentevoet dus per lening anders zal zijn. U krijgt in elk geval een goed idee welke kredietverstrekker een lage rentevoet heeft. Vervolgens gaat u dus de leningen simuleren en zult u dankzij een lening simulatie goed kunnen zien wat de invloed van een lage (of juist een hoge) rentevoet is op uw lening. Door de mogelijkheid van de simulatie kost leningen vergelijken u relatief weinig tijd en kunt u makkelijker uw keuze maken. Binnen 10 minuten kunt u in principe de leningen van verschillende kredietverstrekkers hebben gesimuleerd.

Contact

Als u een lening simulatie heeft gedaan, maar u bent toch nog niet helemaal overtuigd of u zou graag nog iets meer over de lening willen weten, dan kunt u natuurlijk gewoon direct contact zoeken met de kredietverstrekker. Elke kredietverstrekker heeft duidelijk de contact gegevens op de website staan, waardoor u eenvoudig in staat wordt gesteld om hen te benaderen met vragen of opmerkingen. De snelste manier om dit te doen is via een telefoongesprek, maar u kunt er ook voor kiezen om een e-mail te sturen naar de kredietverstrekker met uw vraag of opmerking.